Gratis verzending vanaf €80,00

& 14 dagen bedenktijd         

Zoeken 
   Deurbeslag -Kastknoppen - Meubelknoppen - Deurklinken - Deurkrukken - Keukengrepen - Kastknopje - Ladegreep - Kapstokken

   Deurknoppen shop met ouderwets deurbeslag, porseleinen kastknoppen, grepen en oude deurkrukken
Home
Verzendwijze Levertijden Wie zijn wij Veilig betalen Zichtperiode 14 dagen Naar de kassa  
 
Producten
Nieuwe collectie
Deurknoppen
Roosjes deurknoppen
Deurknoppen Glas
Knop Polkadot & Spider
Deurknopjes Kids
accessoires los
Deurkrukken-deurklinken
Deurbeslag-raambeslag '30
Deurgrepen - Ladegrepen
Espagnoletten - Trekbel
Deurbeslag -kloppers Brons
Kapstokhaken Kids
Brocante Kapstokhaken
Woonaccessoires overig
Cadeau bon
Extra
Voorbeeld foto's
Reviews -plaats uw review
Stel een vraag
Gezien in 101Woonideeën?
Gezien in Ariadne at home?
Gezien in Brigitte / Libelle
Track & Trace
 
Reacties

Plaats uw reactie / review

Wat een snelle service! Na de bestelling via internet werden de knoppen een dag...

Ook ik kan alleen maar positief zijn; snelle levering, en mooie knoppen...

Leuk en sneller dan verwacht! Complimenten voor hoe jullie...

Hallo,Een groot compliment voor de manier waarop jullie je zaken goed en...

De deurknoppen zijn binnen en ze zijn me toch mooi.Mijn complimenten..

Ik heb de deurknoppen ontvangen, en nog op tijd voor de babykamer ook! Hartelijk dank voor de goede service...

De bestelde deurknopjes zijn gister aangekomen. Bedankt voor de vlotte toezending. We zijn er heel blij mee....

Het eerste resultaat in de babykamer is al heel mooi geworden...

 

Plaats uw review kastknoppen


Vervolg review kastknoppen-meubelknoppen-ladegrepen  >>>>>>>>>>>>

31 augustus 2012
hallo, dit gelooft niemand, om 11.00 uur kwam het pakje met nieuwe keuken-deurknopjes, en nu 12.15 uur een heel andere keuken, hoe geweldig kan zo'n kleine verandering uitpakken. Bedankt voor uw snelle afhandeling,wij zijn super tevreden. Fam. Bongaart, Roermond.

9 augustus 2012
Keurige en snelle reacties op e-mail, bestelde producten zeer snel verzonden en producten zijn precies zoals beschreven op de site. Dit bedrijf is zeker een aanbeveling waard! mwj.v.leeuwen

1 augustus 2012
Beste Renee, De knoppen zijn zojuist binnengekomen en zijn boven verwachting mooi. Mijn man zet ze vandaag nog op mijn antieke en door mij zelf gerenoveerde kaptafel / ladekast. Nogmaals dank, ook voor de snelle service en zeker tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten,Annick de Bock - Verbruggen

25 juli 2012
Geweldig!Dinsdagmiddag besteld en woensdag al binnen gekregen. De deurknopjes zitten al in het kastje en zijn helemaal naar mijn zin. Goede, betrouwbare sevice. Met vriendelijke groet, Chantal van Lieshout

20 juli 2012
Goedenavond Renee, woensdagavond de knoppen besteld, en nu al binnen... hartstikke fijn, zezijn mooi en we zijn er blij mee! Dankjewel, vriendelijke groet Saskia van den Akker

3 juni 2012
De service was snel en er werd goed contact gehouden via de mail. Deurknopjes zijn ook in het echt geweldig! Bedankt.

30 mei 2012
Zeker hier bestellen! Wat een leuke spullen en superservice! Ik had de knoppen te groot besteld. En ik kwam daar na 6 weken achter (toen de inbouwkast af was). Zonder enig probleem was deze firma bereid de knoppen om te ruilen voor kleinere exemplaren. En ze namen ook nog eens ongevraagd de kosten voor het opnieuw verzenden voor hun rekening! Fantastisch! Onwijs bedankt. groet, Maaike

28 mei 2012
Beste Renee, Hartelijk dank voor de supersnelle levering van de mooie deurknoppen! In een handomdraai hebben we de standaard hemnes kast en bedbank van IKEA voor mijn dochter om kunnen toveren tot unieke exemplaren. We zijn er heel erg blij mee! Vriendelijke groet,Rianne Siebelink-Stoter (red. zie voorbeeldfotos)

23 mei. 2012
Ze hangen mooi, op onze zelfgemaakte kapstok! Bedankt voor de vlotte verzending! T. Boone (red. zie voorbeeldfotos)

16 mei. 2012
Super, de deurknoppen zijn binnen, ben er erg blij mee!!en super snel!bedankt groet Saskia

13 mei. 2012
Erg leuke site, heb gelijk een link verstuurd naar family en vrienden.

17 april. 2012
Vandaag de deurknoppen en roosjes-haken ontvangen, wat zien ze er supermooi uit, dat staat vast heel mooi in mijn nieuwe winkel! Ik ben ook nog op zoek naar mooie plankendragers, heeft u deze ook? Vr.gr. Bruidsboutique Aurelia, Coevorden

3 april. 2012
Bedankt voor de snelle service van de prachtige knopjes. Hier het resultaat op steigerhouten kastdeuren! (red. zie voorbeeldfotos)

14 maart. 2012
We hebben onze bestelling gisteren (13 maart) in goede staat ontvangen. We zijn weer zeer tevreden met de goede, snelle service en de bestelling voldoet aan onze verwachtingen. We zullen jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden; mooie, toegankelijke website met duidelijke en goede informatie over de leuke en originele produkten, snelle en goede levering!  Met vriendelijke groet, Bart en Margriet van Dijk

7 maart. 2012
Perfecte en snelle Service. Knopjes waren niet in voorraad kreeg een mail toen ze weer te bestellen waren. Ze zijn inmiddels binnen en heel mooi :-) Bedankt! Groetjes, Hennie

3 maart 2012
donderdagavond 1 maart 2012 besteld, zaterdag 3 maart al binnen. De delftsblauwe knopjes staat prachtig op mijn oude, inmiddels witgeverfde (grenen) ladenkast Betty

19 februari. 2012
Prima service, snelle levering en wat zijn de glazen deurklinken prachtig. Wat betreft de site, heel overzichtelijk en duidelijk. Complimenten. M.vr.gr. Loes Eikens-Choufoe

7 februari. 2012
Vandaag de glazen deurknoppen binnen gekregen Mijn dochter is er erg blij mee . Staat heel mooi in haar nieuwe pipstudio kamer . Het maakt haar kamer af . Heb al reclame gemaakt voor jullie site hoor :) M.v.g. Ingrid

4 februari 2012
supersnelle service...en de knoppen zijn helemaal zoals gewenst..foto gaf een goed beeld van de knop met antieke kroon...supermooi...toppie....

23 januari. 2012
Beste Renee, Afgelopen zaterdagochtend hadden we het pakje al in huis! Echt heel fijn dat je het nog zo snel kon versturen. De knoppen zijn heel mooi; ik ben er ontzettend blij mee!. Bedankt voor je meedenken afgelopen vrijdagmiddag (aan de telefoon) en voor je snelle service!. Met vriendelijke groet, Karin Kevelam-Huisman

18 januari. 2012
Bedankt voor de snelle levering(maandag besteld, dinsdag al bezorgd..super!) van de mooie knopjes! De keuken is er prachtig door geworden. groetjes Sylvia

22 dec. 2011
dank u voor de snelle levering voldoet geheel aan mijn verwachtingen, mooi en niet duur fijne dagen, groet Jenne berghuis

14 dec. 2011
Beste Renée, De knopjes heb ik net ontvangen. Ze zijn geweldig leuk, ben er blij mee. Ik had een kersenhouten dressoir geverfd en dit maakt het helemaal af. Een nieuwe look voor een oude kast. Super ook dat ze zo snel zijn bezorgd, want gisteren om 15.45 uur besteld! Vriendelijke groet, Annemarie Anten

4 november 2011
dank je wel voor de prachtige knopjes,de keuken is er erg mooi van geworden.Snelle verzending en super service,hier denken de mensen met je mee.Ik ben erg tevreden!!! groetjes Gerla

30 oktober 2011
Dank voor de snelle levering (binnen 24 uur!) en netjes en solide verplakt De rode roosjesdeurknoppen staan ontzettend leuk op de Ikea-kast in de kamer van mijn dochter. Groet, Loes

26 oktober 2011
De knoppen zijn gisteravond in goede staat aangeleverd. Dank voor uw snelle zending. Ze zijn daarnaast ook nog bijzonder mooi. Ik zal u een foto sturen van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Hinnie Bolt.

4 oktober 2011
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de snelle ontvangst van de deurknoppen. Keurig verpakt en snelle levering. En ze zijn erg leuk! Groet, B. Mellema

4 oktober 2011
Zondag besteld, dinsdag in huis. Prima verzorgd, mooie knoppen! Ik ben zeer tevreden. Groet van Marina

29 september 2011
Hallo, Ik heb vandaag de deurknoppen ontvangen en was zo enthousiast dat we ze gelijk op de witte kast hebben geschroefd. Ze staan prachtig! Bedankt ook voor de snelle levering. Met vriendelijke groet Annemarie Slager

22 september 2011
Ladegrepen en knoppen binnen 2 dagen binnen,goed verpakt en prachtig,stuur binnenkort wel een foto van het resultaat.

24 augustus 2011
Wat een prachtige deurknoppen. En ze zwaar van uitvoering! Ben er erg blij mee, voor op mijn opgeknapte kast! Bedankt voor de goede service, kmvanderwende

21 augustus 2011
Goedemiddag, Heel erg blij zijn we met de porseleinen oud roze deurknoppen voor de babykamer! Ze staan prachtig! Wat ik ook fijn vond is dat we de deurknoppen zonder moeite in Zandvoort bij u konden ophalen. Groet, Nancy

16 augustus 2011
Wauw, wat een snelle levering en keurig verpakt. Ben er zo blij mee. Ik heb de witte roosjes deurknoppen op een hoogglans kzwarte kast gemonteerd, die ik al 17 jaar heb. Heb gewoon een hele nieuwe kast :-) Ineke

16 juli 2011
Geweldig snelle en nette levering! Gistermiddag besteld, vandaag in huis! En de deurknopjes zijn heel schattig! Mijn complimenten! Evelien

13 juli 2011
Maandagavond besteld en nu zijn ze er al, (woensdagmiddag.) Super snel en mooi dat ze zijn.Kan bijna niet wachten dat ze aan de kastjes gaan. BEDANKT. Kom vast nog en keer terug. Tineke

1 juli 2011
Ik heb ze ontvangen, ze zijn super!!!Bedankt voor de snelle service! Groetjes Kim

24 juni 2011
Beste Renee, Super dat je mij een nieuwe bout kosteloos hebt opgestuurd omdat mijn man er één te kort had afgezaagd!! De service is dus ook super bij jullie! Elise

22 juni 2011
Kastknoppen supersnel ontvangen! Ze zijn prachtig!! En zeker niet duur! Elise

24 mei 2011
bedankt vd super snelle levering gisteren om 16.15 besteld en vanmorgen al om 9 uur thuis bezorgd ze zitten al op mijn kast staat super mooi, ik zal zeker reclame maken voor jullie tijs

24 mei 2011
Hallo Renče,Die van glas zijn echt mooi,wij zijn er heel erg blij mee.En de anderen zijn zo leuk bedankt. M.V.G.van twee heel tevreden klanten. Henny en Ria.

23 mei 2011
Geweldig hoe snel jullie leveren! De dag na de bestelling was het al binnen en ze zien er prachtig uit! Hartelijk dank! Vriendelijke groeten, F. van Osch

5 mei 2011
Hallo Renée, Bedankt voor de snelle levering!Gisteren net voor 16.00u besteld en vandaag al in huis!De deurknoppen zijn ontzettend mooi en waren netjes verpakt.Bedankt voor de snelle service,kan ik nu mijn kastje afmaken...Wie weet tot een volgende keer. Groeten Linda

3 mei 2011
Wat een service!!! Wederom zo snel geleverd en doordat ik eerder van een aantal knoppen de verkeerde maat had besteld, mijn verzendkosten terug gekregen. De knoppen zijn fantastisch mooi en zal dit zeker aan anderen doorgeven. M.vr.gr. Rachel

2 mei 2011
Snelle levering, keurig verpakt, en (erg belangrijk natuurlijk) prachtige deurknoppen!! Ik ben zo tevreden, dat ik zojuist een nieuwe bestelling heb geplaatst. Hartelijk dank voor de goede service. Hartelijke groet, Susanne T

26 april 2011
De bestelde knoppen waren de volgende dag al bezorgd, super!! En ze staan mooi op de commode die we al opgeknapt hadden en waar de knopjes dus nog misten. Hartelijk dank voor de snelle service. Debora

5 april 2011
Hallo Renee de knopjes zijn prachtig en wat een snelle levering ben heel erg tevreden bedankt! Groetjes Simone

1 april 2011
Geweldig, ik heb de deurknoppen netjes ontvangen vandaag; supersnel en wat zijn ze mooi. Ook hadden julie keurig op de verpakking de aangegeven opm geplaatst, dat bleek niet nodig omdat het in de brievenbus paste. Heel erg bedankt, nu nog kijken of ze op het kastje passen, maar dat zal vast wel. Kortom, een tevreden klant! Groet, Saskia van Hoogdalem

18 maart 2011
Ganz lieben Dank für die schnelle Lieferung der Knäufe! Sie sind genau so, wie sie beschrieben sind. Sind dazu auch noch heile und unversehrt hier angekommen.Grüße Christine Bokern

14 maart 2011
Bedankt voor de snelle levering! Ik heb ze inmiddels ontvangen. Erg leuk concept :) Mooi resultaat ook, ik heb een simpel IKEA-kastje gepimpt met jullie leuke deurknopjes. Groeten, Janine

11 maart 2011
Type_hier_uw_reactie: Bedankt voor de snelle servie. De deurknoppen zijn erg mooi. Er was zoveel keus dat ik even niet meer wist welke ik bestellen moest.groetjes esther

3 maart 2011
Vorige week onze nieuwe deurkrukken ontvangen... super mooi! We hebben een huis uit het jaar 1930 en deze krukken '30 maken het helemaal af. Bedankt voor de heel snelle en correcte levering! groetjes, Ann Belgie

25 februari 2011
Ik wil u hartelijk danken voor de snelle en goede service. De bestelling heb ik vandaag al ontvangen en ziet er supergoed uit. Nog hartelijk dank! Fijn weekend, Marinka

18 februari 2011
Goedemorgen, Ontzettend bedankt voor de snelle verzorging. ZE ZIJN HELEMAAL SUPER!!!! M'n "kringloopaanwinsten" waren beschilderd al prachtig maar nu worden ze helemaal te gek! Mijn complimenten! Groetjes Tamara

5 februari 2011
Hallo Renee, Vandaag de porseleinen deurknoppen ontvangen.Snelle service,netjes verpakt en verzorgd. Ben meteen aan de slag gegaan. Onze oude eiken keuken heeft een hele andere look. Ben heel erg blij. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groetjes, M. Leenders

28 januari 2011
Bedankt voor de goede service! Ik had ze besteld en betaald en de volgende dag meteen in huis! Dank! Ze zijn prachtig! Fabulousfootball.nl

27 januari 2011
Goedemiddag Renee, Vanmiddag de pegels ontvangen en deze net in mijn antieke lamp gedecoreerd, staat erg mooi en ben zeer tevreden met de mooie kwaliteit van de pegels, tot de volgende keer!!Met vriendelijke groet Claudia_U.

24 januari 2011
heb al enige tijden geleden deurknoppen besteld bij jullie. Wat zijn ze geweldig! En inderdaad snelle service en netjes verpakt. Ben er erg blij mee, en zal zeker nog een keer wat bestellen!! gr indra

23 januari 2011
Beste Renee,via deze weg wil ik jullie nog even extra bedanken voor de mooie knopjes! Vandaag was de opening van mijn winkeltje en de mensen waren laaiend enthousiast over de knopjes (zie foto).Bedankt! Met vriendelijke groet,Inneke belgie

12 januari 2011
Snelle levering, mooie knoppen en een klein foutje in de bestelling werd binnen 24 uur hersteld!! Zeker een aanrader dus.!! Met vriendelijke groet, Monique.

7 januari 2011
Goedenmiddag Mevr. Renee Bruijn, De knoppen zijn aangekomen hoor. Hartelijk dank voor de snelle service. Ik heb mijn aannemer Uw kaartje meegegeven voor eventuele latere klanten die hij dan kan adviseren van Uw firma gebruik te maken. Fijn 2011 gewenst !Met vriendelijke groeten, mevrouw S. te Groningen.

1 januari 2011
wat een geweldige deurknoppen en wat snel afgeleverd ben heel erg blij ,koop zeker snel weer vriendelijke groeten ellen

31 december 2010
Bedankt voor de snelle levering en de uitstekende service! We zijn super blij met de deurknoppen en handgrepen voor onze nieuwe keuken. Het maakt de keuken heel speciaal. En ook leuk dat we de knoppen ook in andere delen van het huis kunnen laten terug komen. Ik heb genoten van het uitzoeken en helemaal bij het uitpakken! Groetjes, Kerstin (België)

14 decemeber 2010
Hallo Renée,zoveel mooie en leuke knoppen en handgrepen op je site, veel te moeilijk om te kiezen!Erg fijn dat je de knoppen een tijdje op zicht mag hebben. Uiteindelijk gelukkig toch een keuze kunnen maken.De bestelde grepen supersnel in huis!Nu toch ook knoppen besteld voor de keuken,daar heb ik dan straks ook een andere look! Bedankt voor de prima service!suc6! vr gr Henriëtte

7 decemeber 2010
Goede middag,ik heb de paarse glazen deurknoppen ontvangen, bedankt voor de snelle verzending. De kleur is exact hetzelfde als op internet, super !bedankt en groetjes Wendy van der V.

5 november 2010
Beste, hierbij wens ik u te bedanken voor de gevraagde goederen, die héél snel bij mij geleverd zijn, en de goede service die u mij hebt gegeven, ik hoop in de toekomst nog gebruik te kunnen maken van uw diensten.Mvg Danny L. Belgie

4 november 2010
Beste Renee, Het pakketje heb ik gisteren binnengekregen en ik vind ze prachtig! Ik ben er helemaal blij mee! Bedankt voor de goede service en ga zo door met deze leuke site! Met vriendelijke groet Nikita de K

Heel blij met jullie site. Wij zochten een klein kastknopje voor op een kastje in een oud huis. Heel snel geleverd, past heel goed op de kast, en een gedeelte van de porto retour omdat het brievenbus pakketje was. Klasse !

29 oktober 2010
Vandaag de knoppen ontvangen. Supermooi zijn ze, nog veeeeeel mooier dan op de site. Ik ben er erg blij mee. Snelle levering en dat alles voor een betaalbare prijs. jannievd@

23 oktober 2010
Hartelijk dank voor de snelle levering. De deurkrukken, deurgreep en haakje zijn boven verwachting. Heel erg mooi. Jullie hebben er in ieder geval een zeer tevreden klant bij!! C.Kwakernaak

Hallo! Harstikke bedankt voor de snelle levering en goede service! Ons babykamertje wordt er alleen maar mooier van! We zullen jullie site promoten. M.vr.gr. Marloes K.

8 oktober 2010
Gisteren besteld vandaag binnengekomen. Bedankt voor de snelle levering, voor een klein bedrag een upgrading van onze keuken wat een verschil. vriendelijke groeten, Petra

7 oktober 2010
Beste Rene,afgelopen zondag deurknoppen besteld en dinsdag had ik ze al in huis!Het resultaat is echt prachtig,zo krijg je weer een hele andere keuken,zo'n verandering kan ik echt iedereen aanraden en voor het geld hoef je het niet te laten.Kortom goedkoop en supersnelle levering,wat wil je nog meer?Groetjes Henrike

Goede en snelle service, bedankt voor het meedenken! Mijn raam heeft inmiddels een mooie knop en de deur van de inbouwkast in mijn keuken is straks aan de beurt! Valérie

30 september 2010
Hallo Renee, Inmiddels de blauwe glazen knoppen ontvangen. Het was het wachten waard. Wat een leuke knoppen en dat voor zo'n beperkt bedrag. Echt top !! Bedankt voor de soepele afhandeling m. vr. gr. Ralph

29 september 2010
Beste, Hierbij wilde ik u bedankt voor de goede en snelle levering. De knoppen zijn erg mooi. Een echte aanrader voor iedereen ! Mvg, Joyce van D.
Beste Renee, Mijn geduld werd enigszins op de proef gesteld, maar was het wachten waard. Het laatste deel van de bestelling heb ik inmiddels ontvangen. Groet, Nienke

15 september 2010
Beste Renee, De knoppen zijn binnengekomen en ze zien er hardstikke mooi uit. Dank voor de snelle service.Vriendelijke groet,Maartje

9 september 2010
Zojuist de deurknopjes ontvangen en direct op mijn opgeknapte dressoirkast gezet. Het eindresultaat vind ik fantastisch! Bedankt voor de snelle levering. Met vriendelijke groet, Fanny van den H

8 september 2010
SUPER SUPER SUPER, helemaal blij met de deurknoppen en handgrepen!! Zaterdag besteld, gister in huis, en ze staan zo mooi op de kast!! echt een superservice!! Claudia

31 augustus 2010
De bestelde deurknopjes zijn vandaag al binnen gekomen. Supersnel zeg. Daarbij zijn ze precies zoals ik ze wou hebben. Super! Ik ben er erg blij mee. Met vriendelijke groet, Miriam

12 augustus 2010
Ik ben een oude kast aan het opknappen...deurknoppen en handgrepen van glas besteld. Geweldig! in het echt zijn ze nog mooier. Snelle levering, helemaal top..mvg Carin

05 augustus 2010
Gisteren deurknoppen besteld en een dag later hangen ze al aan mijn kast,geweldig zo snel en ze staan prachtig!! groet Lia

24 juli 2010
Hoi! We zijn meer dan tevreden met onze nieuwe kastknoppen, bedankt voor de goeie en snelle service, ook voor de metalen rozetjes die jullie nagestuurd hebben en die we de dag erna al hebben ontvangen, super! Groetjes Desiree

23 juli 2010
vandaag mn keuken grepen en kastknoppen binnen gekeregen! mn keuken is helemaal geweldig nu! bedankt voor de snelle levering! groetjes gerda

17 juni 2010
Zondagochtend mijn vragen gesteld, 's middags mijn antwoord. Maandag besteld, dinsdag in huis. Kan niet beter! Alles netjes verpakt en precies wat ik in mijn hoofd had. Ik ben 100% tevreden over Deurknoppen.Biz!! Perdita@

5 juni 2010
Prachtige polkadot-knopjes voor ietwat saai ikea kastje op babykamer besteld en dag later ontvangen. Maakt de kamer uniek en helemaal klaar voor ons prinsesje...

5 juni 2010
Na lang peinzen over het zo goedkoop en praktisch mogelijk pimpen van mijn keuken in mijn huurhuis, ben ik op jullie site gestuit....en met een zachte plof neergekomen!!! Na de 2e klik had ik de knoppen gevonden die goed konden maken wat -in mijn ogen- fout was aan de keuken. Ik heb de bestelling gedaan en 2dagen later kreeg ik ze in handen. Ik vind jullie producten fantastiesch en zo ook de snelle en nette levering! Ik heb dit uiteraard reeds aan meerdere mensen voortgezegd. Bedankt! Groetje, Contessa te Zeist

3 juni 2010
Gisteren twee knoppn besteld om te zien hoe ze stonden, vandaag ontvangen en terstond nog 10 stuks besteld. Goede kwaliteit, snelle service, leuke site! Ik ga jullie inderdaad aanbevelen. vr gr Kiki B.

2 juni 2010
De knoppen zijn binnen en nog mooier dan op de website! Bedankt voor jullie snelle service! groet,Lieke van M

31- mei 2010
Bedankt voor de mooie knoppen, ze zijn groter en mooier dan dat ik gedacht had .. maar helemaal geweldig ... m.vr.gr. Amber

12- mei 2010
Zojuist de kastknopjes ontvangen voor de kinderkamer. In het echt zijn ze nog veel mooier!! Supersnelle service en levering. Groeten, Marit

21- april 2010
Ik heb de deurknoppen ontvangen,en ben er erg blij mee! Ik wilde even zeggen dat ik erg tevreden ben over de manier waarop de bestelling is afgerond.Bedankt voor de goeie service. Mvgr Annet H.

14- april 2010
Snelle levering!! Helemaal naar wens. Mevrouw deKoe

27 maart 2010
Bedankt voor de snelle service. Zo gaaf, als je iets besteld en het is al zo snel in huis. Groetjes Erika.

25 maart 2010
Toen deurknoppen.biz mijn reactie op 20 feb had gelezen kreeg ik een mail of ik een nieuw gratis exemplaar wilde ontvangen! Prima service! Groeten Hermien

17 maart 2010
Hallo, bedankt voor de goede en snelle service! De knopjes zijn zeer mooi, ben er erg blij mee!!! Mvg Els Marti

1 maart 2010
De deurknoppen voor de kinderkamers heb ik zaterdag binnen gekregen.Ze zijn super! Ik en mijn dochters zijn er erg blij mee. Mvg Fam Wanders

25 februari 2010
HELE GOEDE SERVICE! Dinsdagavond besteld, woensdag verzonden, donderdag de bestelling in ontvangst genomen! OOK ERG MOOIE KNOPPEN, en netje verpakt! Complimenten ga zo door! Groeten, M. Stoffers

24 februari 2010
hallo ben erg blij met mijn kastknoppen erg fijn dat de levering zo vlug ging groetjes jacqueline,  liempde

20 februari 2010
Hallo, alle reacties die ik lees zijn positief en dat klopt ook de deurknoppen zijn zeer mooi (wel jammer dat er bij één knop een klein stukje af was!maar ik had er gelukkig één extra besteld) en de zending super snel. Hermien

22 januari 2010
Ik heb deze week de deurknoppen gekregen.Ze zijn prachtig,bedankt voor de snelle levering. gveen@

14 januari 2010
Gisteren heb ik de deurknoppen ontvangen en ik ben er heel blij mee! Hartelijk dank voor de snelle en zorgvuldige verzending. Vriendelijke groet, Daphne van Z.

12 januari 2010
Ze zijn perfect!!! Bedankt voor alle moeite!! groetjes, Gisela

6 januari 2010
Hallo medewerkers van Deurknoppen.Biz, Omdat ik op de website niet kan reageren doe ik dat via dit mailtje. Ben zeer tevreden over de snelle levering. Mijn dochter was heel blij verrast dat er in 1 keer rozendeurknoppen aan haar kast zaten. Met vriendelijke groeten, Fenny van der V


28 december 2009
hallo, bedankt hoor!!!! heel mooi geworden als we met de keuken an de gang gaan bestel ik meer!!! groetjes Lucinda

4 december 2009
HALLO DE BESTELLING IS GOED AANGEKOMEN BEN ZEER TEVREDEN VAN DE SNELLE SERVICE EN ZAL HET ZEKER DOOR VERTELLEN. MET VRIENDELIJKE GROETEN ANUSCHKA EN STEVEN

30 november 2009
De knoppen zijn vandaag goed aangekomen. Alles tot tevredenheid! Hepke G, België

14 november 2009
We hebben de nieuwe knoppen ontvangen en de oude retour gestuurd. Ze zijn fan-tas-ties!! Kloppen helemaal bij hoe wij het voor ogen hadden. Ze maken de babykamer meteen helemaal af! Ontzettend bedankt voor de enorm goede service en dit wordt een goede mond op mond reclame ;-) Wie weet tot snel weer. met vriendelijke groet, Jeroen van W

4 november 2009
Beste Renée, De bestelling is vandaag in goede orde ontvangen.De deurknoppen en handgrepen zien er schitterend uit.Dank u voor de snelle levering.Met vriendelijke groet,Reitsma

21 september 2009
we hebben de deurkrukken ontvangen en ze zijn helemaal naar onze zin, hartelijk dank! gr mariska

15 september 2009
Wat een superservice van jullie!De knoppen zijn ook heel mooi, ik zal zeker aan jullie denken als ik weer eens iets nodig heb. Met vriendelijke groet, Suzanne Hovenier

12 augustus 2009
Geachte heer De Bruijn, Ik heb de deurknoppen reeds ontvangen, prima verzorgd en snelle levering.Dank u.Met vriendelijke groet,Petra B

10 juli 2009
Wat een snelle service! Na de bestelling via internet werden de knoppen een dag later al bezorgd. Ik heb met de knoppen een oude commode opgeknapt, nu past de commode super bij de rest van de 'delfts blauwe' babykamer. Dank je wel! mevr M. Spaans

4 juli 2009
Ook ik kan alleen maar positief zijn; snelle levering, en mooie knoppen. Ik heb ze geplaatst op de kastdeurtjes en laadjes van de commode. De knoppen maken het helemaal af. Groet uit Gouda

30 juni 2009
Iedereen die bij mij aan de voordeur staat denkt; jeetje wat een mooie deurknop!! grote diamanten deurknop! gaaf!! Irene

23 juni 2009
Dinsdag besteld en woensdag al binnen, super snel!! En hele goede service, bedankt daarvoor. De knoppen staan fantastisch, de keuken is helemaal leuk geworden.

22 juni 2009
Geachte Heer, Mevrouw, Hartelijk dank voor de goede service. De glazen deurknoppen zijn schitterend en ben dan ook van plan er meer te bestellen. Met vriendelijke groet. L.E.E-C te Erica

Beste Renee, Onze deurknopjes waren echt supersnel binnen. Dinsdag al.Bedankt voor de snelle afhandeling.
Onze commode is hiermee helemaal af! groet fam. K.

22 juni 2009
De knoppen zijn vandaag gearriveerd. Ziet er goed uit. Bedankt voor de fijne en vlotte afhandeling. Gr. Elly

27 mei 2009
Geachte Men. de Bruijn, de knoppen zijn gisteren gearriveerd, en erg mooi, we zijn er dan ook blij mee,en zullen prachtig staan op onze keukenkastjes, bedankt voor de goede en snelle service, met vrgr. Jan W.

25 mei 2009
Hoi hoi, Heb geweldige lila knoppen bij jullie opgehaald en jullie vroegen een foto dus bij deze!! de kast is weer oud opgeschuurd vindt ik...leuk niet dat je denkt wat slordig geschilderd ha ha ha. ik ben er helemaal blij
mee BEDANKT!! B. Hilberts

8 mei 2009
geweldig service, ben ontzettend blij met de deurknoppen. zodra ik een foto van heb gemaakt stuur ik hem op. Dank je wel J. van Dijk

18 april 2009
Hallo, mijn deurknoppen zijn goed toegekomen, heel tevreden. Bedankt Vriendelijke groeten C. De Voeght

2 april 2009
ze zijn binnen echt gaaf, komt vast helemaal goed, ben er heeeel blij mee, komt vast meer reaktie op!!!! mevr. J. Post

27 januari 2009
Bedankt voor de snelle levering. Ze zijn prachtig, m'n keuken is helemaal af met de nieuwe deurknoppen van jullie. Nogmaals dank. Groetjes H. Hoornsman

21 januari 2009
Hallo Renee, toch even een mail: Ik las U mail en tegelijkertijd stond de post al voor de deur! Keurig op tijd bezorgd en de knoppen zijn fantastisch!! In de winkels niet te krijgen, dus wij zijn erg blij.
vriendelijke groet, fam Heus

16 januari 2009
ik heb het ontvangen en ik ben zeer tevreden ! bedankt. met vr. groet, E. van B.

8 januari 2009
Beste Renee, Leuk en sneller dan verwacht! Complimenten voor hoe jullie mensen op de hoogte houden overigens, zal jullie zeker aanraden.Dank & groeten, Catelijn

31 december 2008
ze zijn binnen en erg mooi bedankt voor de service, gr fam van dommelen

15 december 2008
Geachte heer, mevrouw, De bestelde handgrepen zijn binnen. Dank voor de snelle levering. De grepen zijn prachtig en van een goede, mooie kwaliteit. Mvrgr. Liske H.

7 november 2008
Hallo, Een groot compliment voor de manier waarop jullie je zaken goed en vlot afhandelen. Wij hadden deurknoppen geretourneerd, en de volgende dag was het geld alweer op onze rekening teruggestort. Geweldig!!!!!! Vr. Gr. Ben en Ida D.


 
Winkelwagen
Aantal Product
Winkelwagen
 
Jaren '30 deurbeslag
      
 
ouderwetse deurkrukken set ton model, ebbenhout antiek brons
ouderwetse deurkrukken set ton model, ebbenhout antiek brons
35,95 Euro
 
Raamgreep-raamboom ton model, ebbenhout antiek messing
Raamgreep-raamboom ton model, ebbenhout antiek messing
19,95 Euro
 
Ladegreep-keukengreep ton model, ebbenhout met nikkel
Ladegreep-keukengreep ton model, ebbenhout met nikkel
11,25 Euro
 
Raamgreep-keukengreep ton model, ebbenhout met nikkel
Raamgreep-keukengreep ton model, ebbenhout met nikkel
13,25 Euro
 
Deurgreep-keukengreep ton model, ebbenhout met nikkel
Deurgreep-keukengreep ton model, ebbenhout met nikkel
17,95 Euro
 
Deurgreep-raamgreep-keukengreep ton, ebbenhout mat-nikkel
Deurgreep-raamgreep-keukengreep ton, ebbenhout mat-nikkel
19,95 Euro
Bestelprocedure Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy beleid Copyright Milieu