Gratis verzending vanaf €80,00

& 14 dagen bedenktijd         

Zoeken 
   Deurbeslag -Kastknoppen - Meubelknoppen - Deurklinken - Deurkrukken - Keukengrepen - Kastknopje - Ladegreep - Kapstokken

   Deurknoppen shop met ouderwets deurbeslag, porseleinen kastknoppen, grepen en oude deurkrukken
Home
Verzendwijze Levertijden Wie zijn wij Veilig betalen Zichtperiode 14 dagen Naar de kassa  
 
Producten
Nieuwe collectie
Deurknoppen
Roosjes deurknoppen
Deurknoppen Glas
Knop Polkadot & Spider
Deurknopjes Kids
accessoires los
Deurkrukken-deurklinken
Deurbeslag-raambeslag '30
Deurgrepen - Ladegrepen
Espagnoletten - Trekbel
Deurbeslag -kloppers Brons
Kapstokhaken Kids
Brocante Kapstokhaken
Woonaccessoires overig
Cadeau bon
Extra
Voorbeeld foto's
Reviews -plaats uw review
Stel een vraag
Gezien in 101Woonideeën?
Gezien in Ariadne at home?
Gezien in Brigitte / Libelle
Track & Trace
 
Reacties

Plaats uw reactie / review

Wat een snelle service! Na de bestelling via internet werden de knoppen een dag...

Ook ik kan alleen maar positief zijn; snelle levering, en mooie knoppen...

Leuk en sneller dan verwacht! Complimenten voor hoe jullie...

Hallo,Een groot compliment voor de manier waarop jullie je zaken goed en...

De deurknoppen zijn binnen en ze zijn me toch mooi.Mijn complimenten..

Ik heb de deurknoppen ontvangen, en nog op tijd voor de babykamer ook! Hartelijk dank voor de goede service...

De bestelde deurknopjes zijn gister aangekomen. Bedankt voor de vlotte toezending. We zijn er heel blij mee....

Het eerste resultaat in de babykamer is al heel mooi geworden...

 

Reviews -plaats uw review


Wij zijn benieuwd naar uw reactie over onze deurknoppen, site of levering. U kunt hieronder eenvoudig een reactie plaatsen via het formulier. Wij zullen deze binnen 1-2 dagen plaatsen.

Type hier uw reactie:
Uw email adres:
 

p>22 mei 2017
Goede service eenvoudig omruilen zodat wij een goede keus konden maken. greepjes staan prachtig op onze keuken. dht P.J. Willemsen

3 mei 2017
Hallo, bestelling snel ontvangen ziet er prima uit nu de deurkrukken nog monteren. mvg Ramon

29 april 2017
Erg tevreden over onze bestelling passen helemaal qua stijl. Fam Brink

12 apr 2017 2016
Goede middag, Heel hartelijk bedankt voor de messing setjes, ik ben er super blij mee. Nu is het zo geworden als ik in gedachten had. Misschien een tip. Ik ben af gegaan op de foto op de site en die van de koperen set zag er donkerder uit dan van de antiek look. Misschien verwisselen? Nogmaals super bedankt voor de geweldige service. Met vriendelijke groeten en fijne paasdagen. mevr.Bruchhaus.

30 mrt 2017
Bijzonder goede service! 1e levering stuurde ik retour, omdat de rozetten niet pasten. DIrect geld terug en ook mijn verzendkosten! Helemaal top. Ben erg blij met mijn 2e bestelling. Zal jullie zeker aanbevelen. E. Van Eijk

15 mrt 2017
Perfecte en snelle service erg mooie deurkrukken jaren 30 erg blij mee Jenny Winterswijk

25 jan 2017
Maandag kledinghaken besteld en woensdagmiddag bij ons thuis( van Nederland naar belgie) ben heel happy mijn man kan aan mijn kapstok beginnen ,weer een tevreden klant erbij ,wij zeggen het voort , Linda

20 jan 2017
Beste mevrouw de Bruin, Ik heb nu de bestelling al binnen dat is echt heel erg snel! Ik ben echt erg blij dat ik uiteindelijk toch voor deze uitvoering deurklinken heb gekozen, ze zijn echt ontzettend mooi! Ik wens u een prettige dag. hartelijke groet, Rolf

13 jan 2017
Hallo, hier foto's van de reden waarom ik de prachtige ladengrepen heb besteld en hoe ik ze gebruikt. Ik heb de ladengrepen gebruikt als "deurknoppen". oude kast geschilderd en vonddeze grepen er prachtig bij passen. Nog bedankt voor de snelle service en misschien tot ziens mvg Sylvia

5 dec 2016
Goede en snelle service. Heeft een mooi assortiment voor jaren 30 huizen. Ik ben erg tevreden. Fam Tol

19 nov 2016
Onze deurgrepen donderdagavond besteld en zaterdag al in huis. Super blij mee Goede kwaliteit en snelle levering Bedankt! Anja Hegge

18 nov 2016
gister de deurknop besteld en vandaag keurig geleverd. betere kwaliteit dan ik verwacht had! Erg blij mee! xal mooi staan in ons huis. Dank deurknoppen.biz! jullie hebben er een vaste klant bij :) Gr. Jennifer

12 okt 2016
goede afhandeling met omruilen, deurklinken in verkeerde kleur besteld en zonder problemen omgeruild voor de juiste, staan nu prachtig op onze deuren, groet Leendert

27 sept 2016
De deurknoppen ontvangen. Dank voor de snelle levering. Ze zijn prachtig. Tzt te zien op www.levensdozen.nl Groet,annie van Dijk

11 sept 2016
Bestelling zaterdag ontvangen; lekker snel dus dank. De mooie knoppen zijn inmiddels geïnstalleerd, mvg heer Stevens

28 aug 2016
deurkrukken passen mooi bij de oude klinken, heel blij mee. tot een volgende keer, mevrouw Ruud

15 aug 2016
blij met de greepjes, bijna nieuwe keuken. fijn dat we achteraf nog langer schroeven geleverd kregen. aanrader!! groet, fam. Toxepius

1 juli 2016
bedankt voor de kleurrijke knoppen commode is extra fleurig geworden, Jannie Amsterdam

25 juni 2016
prettig verrast met de bestelling, kwaliteit ziet er goed uit en stuk voordeliger. heer Bosma

28 mei 2016
Bestelling snel en netjes ontvangen.Bedankt, groeten j Vd pol

29 april 2016
Moesten wat langer wachten op onze bestelling maar blij dat het gelukt is, resultaat is prachtig mooi. met vriendelijke groet, Ria Poortman

7 april. 2016
Wat 'n plaatjes van deurknoppen! En supersnelle levering. Bedankt! h.j. Nieuwkoop

7 april. 2016
Wat 'n plaatjes van deurknoppen! En supersnelle levering. Bedankt! h.j. Nieuwkoop

19 mrt. 2016
wat een knopje en wat verf uitmaakt op een oude kast, helemaal blij met mn keuze, gr. Tamara

10 mrt. 2016
Superblij met jullie grepen maakt onze deuren helemaal af, tot een volgende keer. Groet heer Karl

22 feb. 2016
Dank jullie wel voor de super snelle service. Ik ben ergeen blij met de knoppen. Ze staan prachtig op mijn gepimte kast!Groet,Kim

18 feb. 2015
Nou, online wat besteld,de dag na word ik gebeld om te bevestigen,heb ik nog telefonisch wat meer besteld zonder betaling ze hadden gewoon verzonden met de eerste order. Het is echt geweldig. ben heel heel heel blij mee van de manier hoe de zaak is behandelt. Van kleine dingetje woord je Groot als je de juist aandacht geeft. Super bedank voor jullie vertrouwen. zeker ga ik met jullie nog zaak doen en nog reclame maken. groet, drizi-bouwbedrijf

9 feb. 2015
Dank je wel voor de snelle levering van mijn deurknoppen. Ik bestelde ze gisterennamiddag en ze werden vandaag al geleverd!

27jan. 2016
FAN-TAS-TISCH!!!Wie neemt er nog de moeite om iets te veranderen als het toch al besteld is? Jullie dus!!Groetjes André

12 jan. 2016
deurkrukken staan heel mooi in ons interieur, gaan ook nog de grepen bestellen voor onze openslaande deuren. Groetjes fam.Sluis

15 december 2015
Goedemiddag,Wij zijn erg tevreden over de ebbenhouten keuken greepjes en levering via uw bedrijf. mvg L. Ijkelenstam

16 november 2015
Beste Renee,Hartelijk dank voor de snelle levering van mijn handgreepjes.Ze waren er al op zaterdag!Ik was heel verbaasd dat u nog blauwe heeft gevonden.Daar ben ik dan ook heel blij mee.mvg Freya

25 oktober 2015
Zeer tevreden van roosjes deurknoppen! Vlotte levering en vallen erg in de smaak

24 oktober 2015
Wauw....super snelle service. Keurig en goed verpakt. De zwarte porseleinen deurknoppen staan prachtig op mijn gepimte rode kast.( ik stuur nog een foto van het resultaat) Heel blij mee! Groetjes Wilma.

14 oktober 2015
Hallo!!Nog super bedankt voor jullie snelle En goede service.de knopjes staan prachtig op onze nieuwe keuken! Groetjes Bianca Elbertsen

10 oktober 2015
Bedankt voor de levering van mijn deurknoppen ,ze zijn echt prachtig net zoals op de foto ,zeker een reclame waard .Vriendelijke groeten Gerda

15 september 2015
Hartelijk bedankt voor de snelle zending van de porceleinen knoppen.Ze zijn erg mooi!Vriendelijke groet,F. Fokkinga- Werff

9 september 2015
Alles in goede orde ontvangen. Zag er prima uit. Dank voor de service.groeten, Ben Hund.

19 augustus 2015
Zeer snelle reactie en levering van de bestelde deurknoppen. Zoefvuldig verpakt en mooie deurknoppen van goede kwaliteit. Zeer tevreden!

2 augustus 2015
Beste de heer Bruijn. zaterdag hebben wij Ganesh deurgrip ontvangen. Wijn zeg blij daarmee. ismooier dan op foto.bedankt voor goede service.met vriendelijke groeten.Vijaya Lakhsmi & Harish Muruganand

21 juli 2015
Vijf jaar geleden kocht ik deurknopjes voor mijn nieuwe keuken! Nu ben ik mijn keuken aan het uitbreiden met nieuwe kastjes.....maar daar moesten natuurlijk wel dezelfde deurknopjes op.... wat was ik blij om te zien dat jullie deze nog steeds verkopen!!! Ik heb ze net besteld, maar ik ben nu al helemaal happy, want ik weet dat morgen mijn keuken 'af' is :) Dank jullie wel voor de super service alvast!

14 juni 2015
Zojuist de porseleinen hangknopjes ontvangen. Wat zijn ze weer mooi. Wat fijn dat er ook websites zijn die hun afspraken zo goed nakomen. Geweldige service, lekker snel en keurig verpakt. Ik ga reclame voor jullie maken. Tot een volgende keer weer. Groet fam. Strientjes

4 juni 2015
Wat een snelle service (binnen 24 uur besteld en geleverd) en wat een prachtige handgrepen die super passen op ons badmeubel dat we laten maken bij een goede meubelmaker. Echt klasse hoor ! Groet Yvon L.

23 mei 2015
Snel in huis heb nu heel nieuwe kast

21 mei 2015
Prettig dat we eenvoudig konden omruilen voor andere knoppen, deze komen beter uit. Bedankt Tineke

3 mei 2015
Superblij met de deurkrukken staat perfect op onze opgeknapte deuren, Gr. fam Kooijman

10 april 2015
Hele snelle verzending (naar de States binnen 1 week; dat lukt lokaal niet eens !) van hele mooie nostalgische porceleinen deurkrukken en een uitstekende service van vervanging van een beschadigd exemplaar, dankjewel Sander!

27 maart 2015
nou de deurknoppen zijn binnen en al gemonteerd. Supermooi! En past zonder gedoe!!! Ik ben er megahappy mee. Bedankt voor al jullie hulp, geduld en het niet opgeven!!!!Groetjes Daniela

14 maart 2015
Bedankt voor de goede service. Heb de deurknopjes ontvangen, en gemonteerd! groeten,Hilde Pel

5 maart 2015
Dank u voor de vlotte verzending. Na de verfbeurt maken ze mijn kast helemaal af. Met vriendelijke groeten Tanja Huitink

4 maart 2015
Bedankt voor jullie levering , mooi snel zien er goed uit en stuur nog even de rekening met btw m.v.g. E.G.Stibbe Zwolle

22 februari 2015
dank jullie wel voor de prachtige knoppen, de kleur klopt ook erg goed met de foto's. Ga er van genieten. Snelle en goede verzending. Dank u wel. R.van der Grient-de Wit

13 februari 2015
Ze zijn aangekomen en super mooi! Gelijk op de kasten gezet en erg blij mee! gr. Almanda de Bont

23 januari 2015
Dank! Het is prachtig geworden! Groet Roos

17 januari 2015
Vandaag de grepen en knoppen ontvangen. Supersnelle levering en keurig verpakt. Ze zijn prachtig!! Bedankt! Echt een aanrader! Met vr gr Ingeborg

5 januari 2015
Aanrader probleemloos kunnen omruilen zeer tevreden klant , vr gr. Denise

18 december 2014
15 december had ik via internet een bestelling geplaatst bij jullie, diezelfde avond kreeg ik nog een bevestiging dat mijn betaling in orde was en dat mijn bestelling zou worden verzonden. Vandaag op 18 december kreeg ik mijn bestelling al thuis geleverd, zoals voorzien was in de mail. De deurknoppen zijn prachtig, we gaan er heel veel plezier aan beleven en zullen zeker en vast jullie naam vermelden als onze bezoekers vol bewondering onze keukenkastjes zullen bekijken. Deze knoppen geven een meerwaarde aan ons gezellig keukentje. mvg Kurt en Tinni

1 december 2014
Wat een supersnelle service, geweldig. Raamboompje afgebroken, foto doorgestuurd. De volgende dag al een nieuw raamboompje in de bus. Chapeau!!

26 november 2014
Beste, Ik heb vandaag de deurknoppen aangekregen,ze zien er goed uit, Zeer snelle levering, zo moet het,Bedankt,mvg,Guy, Belgie

19 november 2014
Superblij met jullie mooie deurkrukken en grepen we bevelen ze aan, prima afhandeling. Grt fam. Halsema Amsterdam

4 november 2014
Hartelijk dank voor de snelle levering, de knoppen zien er heel mooi uit! Bedankt voor de goede service,Loes

16 oktober 2014
Beste,de deurknoppen zijn goed aangekomen en zien er prachtig uit!Mvg,Stephanie

9 oktober 2014
De meubelknoppen zijn echt helemaal te leuk! Mijn wit geverfde grenen kastje met de paars met wit gestreepte meubelknoppen is nu weer helemaal hip! Echt leuk hoe je oude meubels zo een nieuw trendy tintje kan geven!

27 september 2014
Ik ben supertevreden met de afhandeling van onze bestelling. Vrijdag ochtend geplaatst en zaterdagmiddag werden de knoppen al bezorgd! Vrijdag had ik al een email ontvangen met een link waarin ik kon zien wanneer het bezorgd zou worden, deze gaf zaterdagmiddag aan, wat dus inderdaad zo gebeurde. De knoppen zijn ook mooi, met prima bevestigingsmateriaal. Aan te raden dus! mvg Stieneke

7 september 2014
Goedemorgen, Hartelijk dank voor de snelle en zorgvuldige levering van de deur knoppen. goed ingepakt. Met vriendelijke gr Mw Van Dreume

1 augustus 2014
Woensdag 30-7 een bestelling gedaan en vandaag 1-8 al bezorgd helemaal top ,en het belangrijkste de ladegrepen zijn nog erg mooi ook precies wat ik bedoeld had voor een oude glaskast die wij opgeknapt hebben ,helemaal blij mee . En ga de site ook doorgeven aan anderen . Groet Angelique

7 juni 2014
Mijn vorige bestelling was echt super snel binnen, en ik ben dik tevreden..,ze zijn echt superrr mooi!!!! Ik heb een oud bureautje gekocht bij de kringloop...ga hem mooi wit maken en dan deze (bloem fantsie) knopjes erop!! @anthosiastbenieuwd!!! Groet uit de oosten van het land

12 april 2014
Geweldige service,vlotte levering er was er een beschadigd na telefonisch contact hadden we de volgende dag een ander.Super wat een service.Een echte aanrader om er iets te bestellen. mvg Roelie

10 april 2014
Ontvangen, heel blij mee, zijn super mooi op de kast. Dank u voor de vlotte service Gr. sjan van kaam

3 april 2014
Super blij met de glazen handgrepen , en met een interieur stickers van Marcella Maison. Onze keuken van ruim zeventien jaar oud lijkt weer nieuw . Groetjes van Andre en Marietje

14 maart 2014
Goedemiddag, De greepjes zijn er vandaag aan gemaakt en ze zijn super! Ook heel blij met de snelle levering bedankt! Ga jullie zeker aanraden! Mvg. M.michels

7 maart 2014
Beste Renee, We hebben de bestelling in goede orde ontvangen. We zijn er blij mee! Met vriendelijke groet, Mirrin Leemans

12 februari 2014
Erg mooi, de handgrepen die ik (binnen een dag) in huis kreeg! Ze zijn zo prachtig afgewerkt, de deuren lijken wel 100 euro meer waard! mvg mevr. Althof-deKleine

8 februari 2014
Ik heb de diamond glas knoppen besteld,ik moet zeggen ze zijn GEWELDIG. Onze meubels zien er zo gaaf uit met deze knop,ik raad ze iedereen aan en zal ook zeker deze site aanprijzen.De service is goed en snel, ik ben zeer te spreken.Groeten Bianca.

7 februari 2014
Beste Renée,De deurknopjes zijn binnen!!! Hartelijk dank. Ze zijn prachtig! Ik ben er erg blij mee.Groetjes,Brechtje

5 februari 2014
Renée, deurkrukken ontvangen. Prachtig zijn ze, bedankt voor de snelle en goede levering. Groeten, Jack

11 januari 2014
Top! 2 jaar geleden meubelknopjes besteld, nog steeds mooi. Onlangs weer opnieuw meubelgrepen besteld en later nog een paar meubelknopjes toegevoegd! Goede service, het was allemaal mogelijk! Vandaag geleverd kregen, snelle levering!

18 december 2013
Beste, Hartelijk Dank! Heb de deurknoppen héél goed ontvangen.Mooi materiaal en zéér goede service. Mvg, Patricia

13 november 2013
Hallo Renee, Vandaag de bestelling ontvangen. Wat een prachtige haken! We zijn meer dan tevreden. En bedankt voor de snelle levering!,groeten S. Wubs.

1 oktober 2013
Hoi hoi, Ik heb zojuist de deurknopjes ontvangen. Ze zijn echt supermooi! Ik heb ze gelijk op mijn 50 jarige kaptafel en 50 jarige nachtkastjes gedaan. Bedankt voor de goeie service. Groetjes van Roos.

28 september 2013
Ik ben meer dan tevreden. Prima verpakt. Helemaal goed.Ik zeg het voort. Groet, Lien Wooning.

18 september 2013
Wat een snelle service,mooie knoppen goed verpakt,alom een dikke vette 10!!! Bedankt,vr.groeten Wies de Boer.

18 september 2013
Wij zijn erg tevreden over onze deurknoppen. van de deurknoppen die we aanvankelijk wilden kopen waren er niet voldoende op voorraad en we hadden een speciale kleine maat nodig omdat we het wilden gebruiken op onze buffetkast. Ons is toen een mooiere en duurdere knop aangeboden voor dezelfde prijs als die we van plan waren te bestellen. Ze werden zeer snel geleverd en we zijn erg enthousiast over de kwaliteit van de knoppen en de service en geste die ons is geboden. Alhoewel eerder besteld hebben we ze vandaag gemonteerd op onze opgeknapte kast en het ziet er prachtig uit. Deze webwinkel is een echte aanrader! Familie van Schie

15 augustus 2013
Hallo mensen,Mijn bestelling is aangekomen!!!!!Het ziet er prachtig uit.Een plezier om zaken met jullie gedaan te hebben. Ik zal er als ik nog dingen nodig heb zeker weer gebruik van maken, vr. groeten Anne Marie Degenhart

19 juli 2013
de deurknoppen zijn vandaag gearriveerd en we zijn er erg tevreden over. tot de volgende keer.

28 mei 2013
Beste Renée,De knoppen zijn inmiddels gearriveerd, wat een mooie kwaliteit en supersnel geleverd! Ik ga veel reclame voor jullie maken. Heel erg bedankt!Met vriendelijk groet,Nynke Aukes

26 mei 2013
Snelle service, mooie deurgrepen! Ben heel tevreden, zeker een aanrader! Gr, Repha van Wietmarschen.

12 mei 2013
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht en hier onze grepen besteld. Zeer mooie kwaliteit en super snel geleverd! Deze winkel is een echte aanrader!

17 april 2013
Wat fijn! Zondagavond besteld, vandaag al in huis (dinsdag) Heel goed en degelijk verpakt. Roosjesknoppen, ze zijn veel en veel mooier dan verwacht. Hartelijke dank! Jacqueline

20 maart 2013
Helemaal blij, twee dagen geleden gemaild dat er twee defecte knoppen bij zaten. Vandaag zonder dat ik nog een bon of iets dergelijks had twee nieuwe knoppen ontvangen! Bedankt!

2 maart 2013
Vandaag al mijn bestelling ontvangen. Helemaal naar wens!Dank voor de snelle afhandeling, we zijn er erg tevreden over. Met vriendelijke groet,Monique te Witt

27 februari 2013
Super tevreden, 2 weken terug 's middags via internet 3 knoppen besteld en de volgende dag waren ze al binnen! Dezelfde avond had ik mooie nieuwe knoppen op mn side-table. Vandaag weer nieuwe knoppen besteld omdat het de vorige keer zo snel ging, gelijk weer bij jullie de knoppen besteld! Anke van Minnen

26 februari 2013
Handgrepen ontvangen. Zeer naar tevredenheid! Snelle verzending, conform afspraak, mooi en betaalbaar(!) jaren '30 product en bijpassende schroefjes. Sprake van een zeer tevreden klant die zeker nog eens zal bestellen. Brouwers Breda

23 februari 2013
Had gisteren gebeld dat er bij 2 deurknopjes een verkeerde schroef zat, had ik vanmorgen al de juiste schroeven in huis. Bedankt voor de snelle servivce!

14 februari 2013
Goederen werden snel geleverd en de bestelde knopjes hebben mijn kast totaal veranderd en verrijkt..klasse

26 januari 2013
k ben helemaal tevreden ove de snelle levering. Donderdagavond laat besteld, vrijdag verzonden, zaterdag in huis. Ik heb mn witte computerkast op gepimt met prachtige knoppen. Ik ben zeer tevreden !! en blij met het mooie resultaat. Vriendelijke groet Sietske Heuver. Lemelerveld.

17 januari 2013
beste firma Deurknoppen.Biz, Ik ben heel blij met de keukengrepen, ze staan prachtig op mijn nieuwe keuken en wat een goede service en toen ik belde vooraf, werd ik zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan! Chapeau en ik zal zeker weer bestellen bij jullie! Succes met jullie zaak, fam. van der Heide, Heemskerk.

12 november 2012
Bedankt voor uw prachtige grepen en service wij zijn er hartstikke blij en komen zeker bij uw terug. Ilone

5 december 2012
Super snel, ben niet anders gewend. Dit is de 2e keer dat ik bij jullie bestel en ben zeker heel tevreden. mooie deur knoppen die zeker goed op mijn gepimpte buffetkast zullen staan. vriendelijke groet Tineke Smit Kommerzijl

26 november 2012
Hele leuke site, en echt goedkoop. Hier (België) betaal je voor een eenvoudige porseleine deurknop al snel €10,-. Heb juist besteld, ben benieuwd! Voor mond op mond reclame is het misschien een idee, hier een linkje te plaatsen voor Facebook; Like

21 november 2012
33 deurknoppen besteld; geleverd 32. Eén (1) e-mailtje gestuurd en het probleem werd perfect opgelost ... ***** winkel, aanrader!!! Hier word ik dus heeel blij van ... ;-) RICK PEETERS,Ambresin (B)

7 november 2012
Ben helemaal weg van mijn polkadot knoppen.levering op tijd,gister besteld vandaag in huis.Keigoed verpakt,wat n service,dus tot de volgende bestelling.

17 oktober 2012
Dag Renee,Wat zijn de deurknoppen mooi! Precies wat ik zocht. Hartelijk bedankt voor de supersnelle levering. Groeten, Ineke Swarte.




 
Winkelwagen
Aantal Product
Winkelwagen
 
Jaren '30 deurbeslag
       
 
ouderwetse deurkrukken set ton model, ebbenhout antiek brons
ouderwetse deurkrukken set ton model, ebbenhout antiek brons
35,95 Euro
 
Raamgreep-raamboom ton model, ebbenhout antiek messing
Raamgreep-raamboom ton model, ebbenhout antiek messing
19,95 Euro
 
Ladegreep-keukengreep ton model, ebbenhout met nikkel
Ladegreep-keukengreep ton model, ebbenhout met nikkel
11,25 Euro
 
Raamgreep-keukengreep ton model, ebbenhout met nikkel
Raamgreep-keukengreep ton model, ebbenhout met nikkel
13,25 Euro
 
Deurgreep-keukengreep ton model, ebbenhout met nikkel
Deurgreep-keukengreep ton model, ebbenhout met nikkel
17,95 Euro
 
Deurgreep-raamgreep-keukengreep ton model, ebbenhout messing
Deurgreep-raamgreep-keukengreep ton model, ebbenhout messing
20,95 Euro
 
Deurgreep-raamgreep-keukengreep ton, ebbenhout mat-nikkel
Deurgreep-raamgreep-keukengreep ton, ebbenhout mat-nikkel
19,95 Euro
Bestelprocedure Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy beleid Copyright Milieu